Haarimplantatie

Een haarimplantatie is een erg gewilde cosmetische behandeling. Naar schatting worden er in Nederland zo’n 2.000 tot 4.000 haartransplantaties uitgevoerd. In Turkije hebben wij de beste specialisten uitgezocht en bespaart u ruim50% !

 

Wat is een haarimplantatie

Een haarimplantatie is een ingreep die uw natuurlijke haargroei en haardichtheid verbetert. Deze ingreep is geschikt voor mannen en vrouwen. Bij de haarimplantatie die Medical Healthcare Solutions biedt, worden de donorhaarzakjes (grafts) van uw achterhoofd weggehaald en op de gewenste plaatsen geplaatst. Natuurlijk wordt rekening gehouden met de dichtheid van uw haar op uw achterhoofd. De reden waarom we haarzakjes(grafts) van uw achterhoofd gebruiken is omdat deze grafts zelfs bij ernstige haaruitval niet uitvallen. Hierdoor kan een levenslang gegarandeerd resultaat behaald worden. Minimaal 90% van alle geïmplanteerde grafts zijn dus ook permanent. Wij zijn hier zo zeker van dat wij GARANTIE geven op 90% op alle geplaatste grafts.

 Er zijn 2 verschillende methoden mogelijk bij haarimplantatie. De FUT (Follicular Unit Transplantation) methode en de FUE(Follicle Unit Extraction) methode.

 

qwee

FUT:

Bij een haartransplantatie volgens de FUT-methode wordt een stripje huid aan de achterkant van het hoofd verwijderd, en wordt deze weer ingebracht op de gewenste gebied. Echter blijft er een litteken over op het gebied waar de donorhuid (achterkant van hoofd) is afgenomen. Daarom heeft Medical Healthcare Solutions ervoor gekozen om deze behandeling NIET aan te bieden.

 

 


23dfFUE:

Bij de nieuwste en naar onze mening & ervaring de beste Haartransplantatietechniek worden de haarwortels (grafts) 1 voor 1 verwijdert uit de donorhuid (achterkant van hoofd). De haren die daar groeien vallen niet uit, zelfs niet bij ernstig haarverlies. De haarwortels(grafts) die verwijdert worden uit de donorgebied worden weer elders geplaatst. De getransplanteerde haren behouden hun genetische eigenschappen van de haarkrans en vallen dus niet uit.